Sportsbetting bonus hvordan det fungerer

Sportsbetting bonus hvordan det fungerer

Sportsbettingbonusen er ofte ganske enkel. Likevel er det viktig å skille fra spillleverandør til spillleverandør.

Som regel gis velkomstbonusen rett etter registrering eller første innskudd. Beløpet på gratisspillkreditten avhenger av beløpet på det første innskuddet.

Å doble innskuddsbeløpet er vanlig praksis. Hvis €100 22bet inn, legger flertallet av spillleverandører ytterligere €100 på toppen.

Det skal imidlertid bemerkes at i de fleste tilfeller er innskudd og bonusbeløp knyttet til omsetningsforhold. Hvis dette ikke eksisterer, vil alle som er interessert i tippe registrere seg hos spilleleverandøren, kreve bonusen og deretter umiddelbart trekke den ut fra spillekontoen sammen med innskuddet.

Ofte må bonusen og det første innskuddet omsettes noen ganger til en viss minimumssats. Spillleverandørene gir et visst tidsvindu for å realisere salgsbetingelsene. En utbetaling fra bonusen er kun mulig etter at omsetningskravene er oppfylt.

Hva bør vurderes med en spillleverandørbonus?

Omsetningskravene er av grunnleggende betydning for sportsspillbonusen. Hva hjelper en ekstremt høy bonus som til slutt aldri kan utbetales fordi salgsbetingelsene rett og slett ikke kan oppfylles? Ikke så mye.

Men hva ligger bak begrepet salgsbetingelser?

I utgangspunktet er hver ny kundekampanje eller hver kampanje hos en spillleverandør bundet til visse betingelser som den må utgis med. En utbetaling er kun mulig etter at gratisspinnene er fullført.

De nøyaktige betingelsene varierer fra bookmaker til bookmaker.

I de fleste tilfeller er de ikke knyttet til bestemte idretter eller begivenheter. Med mindre det er z. B. en handling som bare ble lansert for en spesifikk turnering.

I tillegg spiller det ofte ingen rolle hvilke spesifikke spillmarkeder som brukes for å oppfylle omsetningskravene. Det er derfor opp til kunden å spille 3-veis spill, målspill, handikapspill eller spillerspill. I noen tilfeller er det begrensninger med hensyn til type spill – for eksempel enkelt-, kombinasjons- eller systemspill eller live- eller pre-match spill.

For eksempel, mens systemspill oftere er ekskludert fra bonusbetingelsene, slik som hos Sportwetten.de, finnes det også tilbud, som for eksempel hos Happybet, som godtar systemspill for bonuskonverteringen.


Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.